maanantai 5. marraskuuta 2012

Elämää pennun kanssa ja mätsäilyä

Eli nyt Dewill on ollut mulla jo vähän reilu 3vk. Kaikki on lähtenyt sujumaan hyvin ja näkipä tuo ensilumensakin ennen kuin se suli. Treenaus ollaan aloitettu melkein heti niin kuin kasvattaja kehoitti. Tietysti vain pieniä pätkiä. Dewill on hyvin vilkas ja jaksaisi kyllä pitempiäkin kuin viiden minuutin treenejä, mutta itse olen päätynyt niihin, sillä kyse on kuitenkin pennusta. Dewill on hirveesti mun perään ja haukkuu jos katoan johonkin... Käytiin pojan kanssa myös näyttelytreeneissä ja poika veti niin upeasti! Tunnin kesti ja poika jaksaa loppuun asti kuin aikuinen koira. Kyllä olin tyytyväinen poikaan.
Piksukin yllätti näyttelytreenejen jälkeen menemällä upeasti ToKo juttuja häiriön kanssa. Ehkäpä me tosiaan päästäisiin kokeisiin ensivuoden keväällä.
 Tässä Dewilyn ongelmia mistä pitäisi päästä eroon:
  - Haukkuminen
  - Eroahdistus
  - Laskeminen alleen, kun säikähtää.
  - Nukkuminen: Dewill ei meinaa nukahtaa muualle kuin syliin...
Koirakerhossa poika on myös käynyt ja kivasti oli muiden kanssa sekä juoksi monen kanssa tosi hyvin. Seisoikin tosi hienosti.


Käytiin myös lauantaina mätsärissä Piksun kanssa. Dewilyllä ei vielä ole ikää, jotta se jäi kotia siksi aikaa.
Piksu meni aivan upeasti, vaikka menin ensimmäistä kertaa sen kanssa ilman puolikuristavaa pantaa. Saatiin kuitenkin sininen nauha eikä sijoituttu, joka ei kyllä haitannut, sillä olin niin ylpeä pienestä pojasta. Sen kehän jälkeen mulla meni sitten hermot sen kanssa, kun se repi näyttelyhihnasta itsensä irti ja karkasi. Onneksi sain sen kiinni ja kannoin herran hihnan luokse. Loppumätsäriä poika ei sitten kuunnellutkaan.
 Piksun kanssa käytiin myös Halloween luokassa, minä pukeuduin langenneeksi enkeliksi ja Piksu oli tiikerini. Handlasin myös Jeren junior handler- luokassa ja isoissa koirissa. Isoissa Jere pissasi kehään ja saatiinkin sininen nauha. Junior handler kehässä se meni tosi hyvin, muttei sijoituttu.
Nyt pitäisi odottaa seuraavia mätsäreitä, jotka ovat 1.12. Valitettavasti Dewilyn varoaika jää neljästä päivästä täyttymättä joten se ei pääse sinnekkään. Joulukuussa on kuitenkin Sievinkin mätsärit jonne me ollaan menossa ja jonne Dewilyllä riittää ikä, sillä tuskin se on samana päivänä, kuin Kannuksen mätsärit.


1 kommentti:

  1. Teidät on haastettu! http://ttahiti.blogspot.fi/2012/11/haasteita.html

    VastaaPoista