sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Pentuilua, lomailua ja tylsyyttä

En ole pitkään aikaan kirjoittanut taaskaan, mutta tälläkertaa mulla on selitys! Meillä ei ole ollut viikkoon nettiä enkä ole sen takia päässyt kirjoittamaan. No jaa, ehkä myös laiskuus on ollut syypäänä ja kolmantena tylsyys. Ennen syyslomaa mun elämä oli niin normaalia eikä ollut mitään mistä postata. Treenit jäi vähemmälle laiskan koiran ja kokeiden takia ja itse vain luin kokeeseen. Taas yksi lisäsyy vihata koulua!
 Sunnuntaina haettiin poika kotia! Se oli niiiin ihana! Makke ihastui Dewilyyn, vaikka oli vannonut, että hän ei mokomasta partasuusta pidä, äiti tykästyi Dewilyyn ja iskä rakastui Dewilyyn! Onko tämä todellista? Kaikki nuo edellä mainitut henkilöt oli vannonut, ettei kuuna päivänä tykkää partasuu pennelistä, mutta toisin kävi.
Automatka meni tosi hyvin. Viisituntia Dewill nukkui mun sylissä kunnolla ja välillä katsoi ikkunasta vain. Ei oksentelua, ei pissailua! Dewill oli tosi kiltti!Nyt syysloma on mennyt kivasti. Dewill ei enää pissaile sisälle muuta kuin jos oon unohtanut käyttää sen pissalla tunnin välein. Se pysyy hienosti irti ja oppi jo seuraamaan, istumaan, tulemaan sivulle ja seisomaan! Se on upea poika!
Sillä on myös molemmat kivekset!
Välillä sen kanssa meinaa mennä hermot, mutta se on silti niin lutunen, kun se katsoo nappisilmillään, ettei sille voi kauan olla vihainen.Tiistaina Sonja tuli meille ja me käveltiin, siivottiin pissoja, katsottiin leffoja ja pelattiin bingoa. Kun sitten se keskiviikkona lähti mulle tuli älyttömän tylsää. Ei nyt tylsää tuon pojan kanssa voi olla, mutta ehkä hiukan yksinäistä. Perjantaina Taru tuli ja meillä oli ihan superkivaa, vaikken muista nyt mitä me ees tehtiin! Ainakin pelattiin bingoa ja juteltiin jotain... Syötiin myös karkkeja!
Tarun kanssa sitten treenattiin tuon pojan kanssa näyttelyitä ja Piksun kanssa treenasin vähän tokoa. Sillä oli ihan unohtunut liikkeet, mutta kyllä se pian ne jotenkuten toteutti. Tätä se parin kuukauden tauko tekee.
Piksu pääsi myös vähän juoksentelemaan ja seisoskelemaan pihalla, kun treenattiin.
Tarukin lähti ja äiti ja iskä saapuivat lauantai-sunnuntai yönä Bulgariasta. Oli niillä kivasti tuljaisia mukana ja sain ihan kivoja vaatteita, kengät ja hiusvärin!Ne ketkä mut tuntevat niin tietävät, että Niina Rahkonen, koirahullu tyttö inhoaa siivoamista ja paras keino päästä eroon Niinasta on tuoda siivousrätti tai imuri. Ystävät eivät ikinä usko tätä, mutta mulla on onneksi todistusainesta, että siivosin: luutusin, pyyhin ja imuroin olohuoneen ja leveän eteisen lattiat! Ja jos ette usko nähtyänne kuvat niin kysykääs Tarulta ;)Huomenna alkaa taas koulu ja kiireet, jotta seuraavaan postaukseen taitaa mennä taas aika kauan.. Ellen sitten ehdi ensiviikolla, mutta tuskimpa, sillä ensiviikolla on diakonipäivä ja sunnuntaina menoa muuteinkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti