lauantai 17. marraskuuta 2012

Koirailua

Viime sunnuntaina kävin pyörähtämässä Jyväskylän koiranäyttelyssä. Sijoitusta ei tullut, mutta tyytyväinen olen. Kilpialin Siiri-seltillä, joka oli seitsemän vuotias neiti. Oli kiva mennä koiralla, joka on yhtä rauhallinen kuin Piksu, muttei kuitenkaan ole oma koira. Mukavaa vaihtelua! Mokailin vähän pöydässä. Olisi pitänyt ymmärtää, että koira olisi pitänyt nostaa pöydälle heti kehään tultaessa. Itse olen tottunut siihen, että tuomari sanoo, että voisitko nostaa pöydälle, joten en tajunnut nostaa Siiriä pöydälle. Muuten meni tosi hyvin kehässä! Itse en tosin ymmärtänyt nuita kuvioita mitä se minulle sanoi, kun Englannin taitoni on niin hyvä..


 Entäpä, mitä tapahtui videolle, jonka lupasin? Tämä tietokone ei suostu lataamaan sitä, jotta joudutte tyytymään kuviin ja vastauksiin kirjaimilla.

Ollaan tässä Dewilyn kanssa käyty näyttelytreeneissä ja hui, kun se menee hyvin. Ei hypi niin kuin yleensä pennut, seisoo ongelmitta, näyttää hampaansa ja antaa tutkia ilman, että ees katsoo muita koiria. Olen ylpeä herrasta!
Messälenkillä tuli myös pari kuvaa otettua tänään:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti