sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Harrastepostaus

Match show
Lajiin tutustuin serkkuni kautta. Hän kyseli haluaisinko esittää brasilianterrieri Kuukia. Hetkeäkään en ole katunut. Mätsärit on tosi mukava harrastus ja Piksukin pitää niistä, kun saa paljon nakkia. Tätä kautta olen löytänyt tosi paljon uusia kavereita. Käymme mätsäreissä lähinnä harjoituksen ja kivan harrastuksen takia, mutta tietysti sijoittuminen aina silloin tällöin on tosi mukavaa.

Agility
Tätä lajia ollaan treenailtu jo monta vuotta. Piksu tykkää tosi agilitystä ja itsekin pidän siitä. Se on mukavan vauhdikas. Tämä laji oli jo selvillä heti kun Piksun sain. Nyt viimisenä vuotena ollaan vain panostettu enemmän. Piksu onkin käynyt yhdessä mölliagility kisassa. Paikanpäällä poikaa kiinnosti hajut enemmän kuin kilpailu, mutta treeneissä poika menee vauhdikkaasti ja hyvin. Dewilynkin kanssa kerettiin katsoa keppejä ja putkea ja se tykkäs kovasti niistä.

ToKo
Tokoon oon innostunut varsinkin nyt vuoden aikana. Ensin se vaikutti tylsältä lajilta eikä Piksukaan innostunut siitä, mutta nyt ollaan kummatkin innostuttu. Meillä onkin tarkoitus mennä neljänsiin mölleihiin Sieviin kesällä, kun viimiset möllit menivät niin hyvin. Mahdollisesti suuntaamme virallisiin kisoihiinkin parin vuoden päästä. Katsoo nyt miten tuo kehittyy.

Verijälki
Tätä ei olla tehty, kun yhden kerran. Luin tästä lajista netissä ja innostus lähti siitä. Halusin kokeilla mitä Piksu tykkää. Ja se tykkäsikin lajista. Tänä kesänä ois tarkoitus ainakin kolme jälkeä tehdä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti