keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

En oo nyt vähäänaikaan kirjoitellut kuulumisia, jotta kirjoittelen nyt vähäsen. Viimeviikko meni rippileirillä ja vaikka mulla oli kauheasti ennakkoluuloja, että siellä tulee varmaan olemaan ihan kauheaa niin yllätyksekseni huomasin, että siellä olikin tosi kivaa. Tuli vain hirveä ikävä Piksua ja nettiä. Mulla oli myös hirveä stressi päällä, että saan puhelun jossa kerrotaan, että Piksukin on viety multa. Tiedän, et se olisi epätodennäköistä, mutta nykyään mulle on tullut pelko, että menetän Piksunkin.
Muuten kuuluu tosi hyvää. Kaikki alkaa vihdoin mennä parempaan suuntaan ja pitkästä aikaa tuntuu tosi hyvältä eikä enää ahista samalla tavalla kuin ennen. Konfirmaatio ois sunnuntai ja mulla on sininen mekko jossa on päällä mustaa pitsikangasta.

Oltiin myös eilen treenailemassa Piksun kanssa tokoa. Poika liikkui tosi innokkaasti ja jaksoi treenata. Tykkään tästä "uudesta" Piksusta. Se ei mennyt "no jos on ihan pakko" asenteella vaan oli iloisesti mukana. Sen kanssa on nykyään niin paljon ihanempi treenata kuin ennen, kun se on oikeasti mukana.
Ja kuvia:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti