maanantai 17. maaliskuuta 2014

Rallytokoilua ja vähän muuta kivaa

Käytiin lauantaina möllirallytokoilemassa Kannuksessa. Rata tuntui jo alusta asti hiukan vaikealta minusta ja mokailinkin oikein urakalla siellä. Diinu kuitenkin teki niin kuin mikäkin mestari ja siitä huomas kuinka se nautti! Ihan mahtava likka! Minä jätin yhen liikkeen vahingossa kokonaan tekemättä. Askeleet taaksepäin mokasin, joka jäi harmittaan, kun en tehnyt sitä niinkö alunperin suunnittelin ja menin laskuissa sekasin. Se oli kuitenkin se liike mikä me parhaiten osattiin. Ylpeä kuitenkin tuosta neidistä, joka teki niinkö viimeistä päivää. Mun mokailusta johtuen tuli vain 56 pistettä.

Käytiin myös treenaamassa tokoa ensimmäistä kertaa häiriön kanssa. Ajattelin, että Diinu varmaan ryntää heti toisen koiran luokse, mutta neitipä yllätti ja teki niin hienosti liikkeet vapaana välittämättä toisesta koirasta yhtään! Nyt me ollaan valmiita kokeeseen, joka on jo ensiviikolla!

Uskokaa tai älkää Diinu tulee huomenna vuoden! Mää en ainakaan taho uskoa, että mun pikkupentu täyttää huomenna vuoden! Vastahan se oli semmoinen 4kk ikäinen pikku pirpana!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti