tiistai 4. maaliskuuta 2014

Rallytokoilua ja lomailua

Enpäs oo taas kirjoittanut pitkään aikaan, mutta eipä oo oltu kotonakaan kauhean kauan. Käytiin 23.2. Jyväskylä KV:ssa pyörähtämässä rallytoko kisassa. Kävin myös pyörähtämässä junnuissa ja kavereiden yllyttäessä rotukehässäkin DIinun kanssa. No, junnuissa en löytänyt mun kisakoiraa niin tuli aika pikasesti ehdittyä koira. Sain buhundin. Harjoitellessa meni tosi hyvin, mutta kehässä en saanut siihen mitään kontaktia. Rotukehästä saatiin H, joka oli hiukan pettymys, mutta ootettavissa sen jälkeen, kun tuomari kysyi onko Diinu sairastellut, kun turkki ei kiillä.

Rallytokossa loistettiin ja saatiin hyväksytty tulos pisteillä 86/100! Ihan mahtavaa! Diinu oli vähän laiskalla päällä, mutta suoritti silti kaikki liikkeet. Niin onnellinen tuosta koirasta! Aivan mahtavaa!
Nyt kovasti suunnitelmissa ilmoittaa Diinu jo 25.3. tokokokeisiin! Huomenna vielä treenataan ja jos hyvin menee niin ilmoitan sinne tuon neidin.

Diinu oli hiihtolomalla hoidossa koko viikon, kun me oltiin Siilinjärvellä Kunnonpaikassa tuetulla lomalla. Mää tietysti stressasin koko loman miten se pärjää. Äiti jo vähän rauhotteli, että kyllä se hyvin pärjää, mutta en saanut stressiä karkotettua. Ikävä oli kyllä kova. Meillä oli kuitenkin tosi kivaa siellä! Käytiin laskettelemassa, luistelemassa, zumbassa ja pelaamassa pingistä ja biljardia. Laulettiin myös karaokea. Perjantaina käytiin myös hiihtämässä josta mää en välittänyt sitten yhtään. Oli niin ärsyttävää. Ensin hiihettiin 2km pikkulenkkejä ja sitten mentiin vähän pidemmälle lenkille. Lopulta mentiin väärää reittiä ja jouduttiin palaamaan takaisin. Yhteensä tuli hiihettyä 414,5km suunnilleen.

Diinun kuvasta kiitos Mimalle ja musta ja lauta kuvista kiitos veljelle.


1 kommentti:

  1. http://treenikaverit.blogspot.fi/2014/03/haastetta.html

    Teille olis haaste :)

    VastaaPoista