sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kajaani KV

Herätys oli neljältä ja tunnin yöunilla piti kyllä ihmetellä, että mikä se tässä harrastuksessa oikein vetää puoleensa. Olin kahen vaiheilla jätänkö Diinun kokonaan kotia, kun kasvattaja vähän epäili, että se sais H:n, kun sen jalkakarvoista tuli vähän lyhyehköt. Päätin kuitenkin ottaa neidin kotia ja yllätyin tosi paljon, kun sieltä ei tullutkaan H vaan EH! Mahtavaa Diinu! Ja Diinu liikkui taas niin upeasti, ettei voi olla kuin ylpeä tuosta.

Junnuissa kisasin aivan ihanalla portugeesillä! Kaikki muut oli erinomaista paitsi seisottaminen, joka oli erittäin hyvä. Seisottaminenkin meni ensin hyvin, mutta Neera väsähti lopussa ja istahteli. Tykkäsin kuitenkin ihan hirveästi kisata Neeralla ja haluan ehottomasti kisata vielä joskus toisenkin kerran Neeralla. Se on niin ihana!Kiitos Pinja vielä sulle, että sain mennä Neeralla!

Nyt harmittaa hirveästi, että meiltä jää kevään näyttelyt kokonaan välistä. Tekis mieli ilmoitella tuota jokapaikkaan, mutta kun ajattelee realisesti niin siinä ei oo mitään järkeä. Kasvattajakin oli sitä mieltä, että antaa Diinun kasvatella karvojaan ja saada lisää massaa. Mutta juhannuksena me startataan Rovaniemelle näyttelyyn ja oon ihan varma, että syksystä tulee ihan mahtava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti