maanantai 25. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV Mahtava tet viikko ja Helsingin penneli

Tässä on viikon sisään tapahtunut ihan huikeita asioita. Aloitan Jyväskylä KV:sta. Suunnattiin puoli seitsemältä kohti Jyväskylää. Tarkoitus oli piipahtaa siellä ja sen jälkeen lähteä Vantaalle. Tuomari oli vaihtunut kuulemma todella tiukkaan tuomariin. Tuomari ei antanut KP:ta neidille, koska hän oli liian kapea. Eihän tuolla neidillä ookkaan vielä yhtään massaa ja vaikka syötän sille kuinka paljon ruokaa se kuluttaa kaiken juoksemalla vapaana lenkillä.
Kehäkäyttäytymiseen en ollut ihan tyytyväinen. Puolet kehästä se esiintyi hyvin, mutta puolet se vain temppuili. Arvostelu:

"7kk vanha pentu. Erittäin hyvä luonne. Esiintyy hyvin. Erittäin hyvä pään muoto. Hyvät tummat silmät. Purenta ok. Hyvä kaula. Lapakulmausten tulisi olla parempi. Riittävä luusto. Vielä hyvin kapea rungoltaan. Riittävästi kulmautunut takaosa. Erittäin hyvä turkin laatu. Liikkuu hyvin sivusta. Kapeus häiritsee. PEK1"

Jyväskylän jälkeen suunnattiin Vantaalle. Pääsin tettiin Tikkurilan kopiopalveluun. Oli ihan mahtava viikko kaiken kaikkiaan. Rakastuin siihen paikkaan yli kaiken. Näin miten tehtiin vihkoja, julisteita, rakennuspiirrustuksia ja sain niitata ja ottaa niittejä pois. Oli myös ihan mahtavaa töiden jälkeen kavereiden kanssa. Sain myös paljon uusia tuttavuuksia.

Viikon päästä olikin sitten Helsingin pentunäyttely. Sinne lähettiin vailla mitään odotuksin. Diinu yllätti mut ja meni tosi hyvin Tarun kanssa, kun se treenas sitä. Oon niin ylpeä tuosta neidistä. Mutta uskokaa tai älkää olin ensimmäisen kerran myös tyytyväinen Diinun kehäkäyttäytymiseen mun kanssa. Se juoksi tosi hyvin löysällä hihnalla ja seiso niin nätisti. Tuomari tuli jälkikäteen vielä kehumaan mun esitystapaa ja sanoi, että kannattaisi mennä Diinun kanssa junnukehiin. Sitten se tuomari tuli vielä sanomaan, ettei saa KP:ta, koska sillä ei oo vielä massaa ja, että se tarttee aikaa kehittyäkseen. Muuten kuulemma upea koira ja sen huomas arvostelusta.
Arvostelu:

Lähes 8kk. Oikeat ääriviivat. Hyvä pitkä pää. Hyvät silmät. Hyvä kaula. Vielä suora ylälinja ja säkä voisi olla selvempi. Riittävä runko & eturinta. Hyvä luuston vahvuus. Hieman pysty olkavarsi. Hyvin kulmaututnut takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti. Askel saisi olla tehokkaampi. Hyvä turkinlaatu tulossa. Koira on tänään vielä kovin kapea & tarvitsee paljon aikaa täyttäkseen raaminsa. Hyvä turkinlaatu. Ihastuttava olemus. Hyvin esitetty.


2 kommenttia:

  1. Hei! Onko sulla missään osoitteessa erikseen kuvagalleriaa? Oli kiva löytää snautseriaiheinen blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole. Näyttelyistä laitan kuvia google plussaan, mutta muuten ei ole mitään :) Mutta tähän blogiin koitan laitella kuvia aina kun ollaan käyty ottamassa niitä .Nyt varmaan talvella en saa enää niin paljon kuvia, kun pimeällä ei sa otettua oikein hyviä kuvia ja en millään meinaa läksyjen, kotitöiden ja joinakin iltoina vielä töiden jälkeen ulos valosaan aikaan. Mutta kiva, että löysit tän blogin :) Koitan päästä tälläviikolla varmaankin perjantaina ottamaan valokuvia näistä.

      Poista