lauantai 20. heinäkuuta 2013

Musiikkia

Pakko kirjoittaa nyt musiikista. Se on varmasti monelle tosi tärkeä olo. Mulla ainakin musiikki on auttanut tosi paljon selviimään vaikeista asioista. Tykkään etenkin semmosista kappaleista mihin voin samastua. Etenkin eron jälkeen on ollut lohduttavaa kuunnella niitä agsti/nyyhky biisejä, kun pystyy samastuun niihin tunteisiin. Dewilyn kuolema oli tosi rankkaa, mutta musiikin avulla pääsin siitäkin yli. Silloin kuuntelin etenkin Jenni Vartiaisen - Missä muruseni on. Sillä kappaleella on tosi paljon arvoa mulle, koska omistin sen Dewilylle. Joskus jos kuulen tuon laulun radiosta niin saatan alkaa pillittämään. Kun taas erosin henkilöstä, jonka nimi jääköön nyt sanomatta, soitin paljon Mikael Gabrielin - Älä jätä mua sekä PistePiste - Elän sut uudelleen.
Nyt kun kaikki on hyvin. On tosi hyvä fiilis ja näin kuuntelen mitä milloinkin. Lempiartistejani on Adam Lambertin lisäksi Mikael Gabriel, Jontte Valosaari, Tuomas Kauhanen Hollywood Undead, Green day, Reckless love, KISS, Michael Monroe & YOHIO.
Kuuntelen myös milloin kenenkin artisteja.
Mennään Pinjan kanssa Blockfestareille elokuussa. En millään malttais oottaa sitä. Onneksi kerettiin justiin ja justiin ostaa liput ennen kuin ne myytiin loppuun. Siellä esiintyy kaksi tosi hyvää artistia eli Mikael Gabriel ja Tuomas Kauhanen. Siihen on vielä kuukausi, mutta ostin jo eilen mekon sinne keikalle.

Käytiin muuten eilen Mustissa & Mirrissä. Sieltä löytyi Diinulle kaksi vinkulelua & Piksulle puolikurkkari. Piksun puolikurkkari oli kuitenkin aivan liian iso, vaikka myyjä neuvoikin meitä ja mittasi sen. Pitää käydä vaihtamassa se.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti