tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Mitäpä meille kuuluu? No ihan hyvää. Diinun sosiaalistumittaminen on nyt kovasti käynnissä. Piksun kanssa treenataan Sievin möllitokoon, joka on 30.6. Nyt kun sille on tullut vähän intoa tekemiseen on myös tullut edistäminen. Se tulee nousee ennen käskyä istumaan paikalla makuussa. Se myös istuu heti , kun tuun sen vierelle paikalla seisomisessa. Vinkkejä saa toki antaa, että miten se noi liikkeet oppisi tekemään oikein. Diinu on kotiutunut ja nyt siltä löytyy virtaa. On se vieläkin rauhallinen verrattuna Dewilyyn. Diinu nukkuu kolme kertaa päivässä, kun taas Dewill ei nukkunut koskaan päiväunia. Se osaa myös rauhottua yöksi. Kaikinpuolin tuo on tosi mukava ja helppo pentu.

Mitäs mulle kuuluu? Ihan hyvää. Ootan kovasti Oulu KV:ta, että voin mennä kuvailemaan partasuita ja pääsen ensimmäisiin junnukisoihiin tänävuonna. Totta, ensimmäisiin. Viimevuonna starttasin heti tammikuussa, mutta nyt ainoa näyttely on ollut Tampere KV ja sielläkin olin rotukehässä. Jännittää hirveästi. Saa nähä osaako sitä enää handlata vieraita koiria ollenkaan. No, ehkä se on jäänyt mieleen.
Töissä oon ollut nyt tänäkesänä kaksi viikkoa ja vielä ois tämän viikon jälkeen toiset kaksi viikkoa töitä. Oon kyllä tykännyt olla siellä. Herääminen on vähän hankalaa aamuisin, mutta kumma juttu, että paremmin töihiin herää, kun kouluun.
4 kommenttia: