sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Arvonta ja ja jotain perusjuttuja

Ensiksi pitää sanoa, että kiitos hurjasti kaikille lukijoille! Lukija boksi näyttää, että blogillani on nyt 20 lukijaa! Kiitän ja kumarran!
Toiseksi, arvonnan tulos on nyt ratkennut. Arpoja oli monta ja voittajaksi selvityi Pinja! Otan yhteyttä Pinjaan mahdollisimman pian.
Ja nyt itse postaukseen. Dewill on kehittynyt tosi paljon! Se on sisäsiisti, se on rauhoittunut ja jopa kasvanutkin.
Tässä on nyt ollut vähän kaiken näköistä enkä ole oikein ehtinyt enkä jaksanut treenata kummankaan kanssa. Muutama päivä sitten koitin treenata kymmenisen minuuttia poikien kanssa, mutta Piksu oli unohtanut kaikki liikkeet eikä jaksanut kylmän ilman takia edes keskittyä. Dewill taas meni oikein hyvin ja paikalle jäänti edistyy koko ajan.
Lenkillä olen käynyt ja on ihanaa huomata, kun Dewill tulee mun luokse ilman, että edes huudan sitä. Piksu ei todellakaan tule luokseni ellei nyt ihan pakko ole. 

Laatu ei ole parasta, mutta joo.


Tänään oli tarkoitus käydä mätsärissä nuiden kanssa, mutta en jaksanut nousta sängystä. Me ei myöskään oltaisi saatu iskältä autoa ja kovan pakkasen takia se jäi vain haaveisiin.
Mietin, että voisin mennä Dewilyn kanssa junalla Oulun mätsäriin jos saan kyydin.

                                            Dewill halusi syödä minut!
______

Sitten omaan elämääni. Eli koulut alkoivat ja niin myös "angsti" fiilis. Oli tietysti hauska nähdä Sonjaa pitkästä aikaa, mutta opettajat...
Olen koittanut puhua me sienet keskustelussa minun masennuksesta. (Me sienet: Taru, Pinja & Ada). Se on vähän auttanut. Pelkään kuitenkin menettäväni heidät, koska yleensä kaikki ihmiset vain katoavat elämästäni sanomatta yhtään mitään.
Kyllä, yritän hillitä itseni ja lopettaa tämän panikoimisen, mutta se ei onnistu käden käänteessä.
Eilen sain myös hirveän paniikkikohtauksen, koska pelkäsin, että Liinakin hylkää minut. Kysyin varmaan viisisataa kertaa: "Aiot sää hylätä mut ja jättää mut yksin?". Ihan niinkö oisin saanut lohtua vastaamisesta. Ei en todellakaan saanut.
Onneksi on koirat! Ne jaksavat piristää aina. Vaikka tällähetkellä ne ihanasti kävivät pyörimässä tiellä rehussa...

Ps. Kuvat ovat mustavalkoisia, koska mun kamera meni rikki ja ottaa vain musta-valkoisia kuvia..

Tämän viikonlopun fiilistä kuvaa aika hyvin Suvi Teräsniskan - Jos menet pois.

Jos menet pois, mitä minulle jää?
Jos menet pois, kesä tää häviää.
Jos menet pois, joet jäätyvät taas ja
huurtumaan saat pihamaan pihlajan.
1 kommentti: