maanantai 31. joulukuuta 2012

Viikonloppua

Päivitän tähän nyt omaa viikonloppua. Lähdettiin hakemaan Taru ja Pinja asemalta. Kun näin Tarun annoin Dewilyn äitille, otin pojan mukaan tutustumaan, ja ryntäsin halaamaan Tarua. Dewill ja Sarakin (Tarun koira) tutustuivat ja Dewill olisi halunnut leikkiä. Otin Dewilyn mukaan äitiltä ja mentiin junaradan luokse odottamaan Pinjan junaa. Se juna oli myöhässä ja annoin Dewilyn olla vapaana vähän aikaa, kun ei näkynyt ihmisiä ja juna tulisi vasta joskus kymmenen minuutin kuluttua.
                                 Dewill matkustaa autolla!

Kun se juna sitten tuli me vilkutettiin ja hypittiin jokaiselle ikkunalle, kun ei oltu varmoja missä niistä Pinja on. Kun Pinja tuli ulos junasta ryntäsin halaamaan sitä ja Dewillkin tykästyi Pinjaan ja halusi tämän syliin.
Käytiin pikaisesti kotona ja mentiin sitten kylän kämpälle.Tarkoitus olisi olla siellä neljä päivää, kun meillä kotona on niin ahdasta. Äiti määritteli säännöt: "Tytöt  on sitten sun vastuulla ja jos te mokaatte siellä tai teette jotain kiellettyä sää et mene enää mihinkään yöksi ja harrastuksesi saat unohtaa".

Kämpillä me tanssittiin, laulettiin, datattiin, pelattiin, juteltiin ja sekoiltiin ja oltiin pullonpyöritystä. Essi ja Emmikin tuli vähänksi aikaa kämpille ja Pinja rupesi tanssimaan Gangman Styleä ja Taru pomppimaan pomppufiiliksen mukana! Kuten arvatakkin saattaa oltiin pullonpyöritystä. Minäkin suoritin oman tehtävän, vaikka se meni aika surkeasti, kun paniikki iski. Mutta minun tehtävä oli kaikista vaativin, koska olen ihan kauhea stressaamaan. Mutta parempi, kun suoritin sen tehtävän. Siitä mun tehtävästä kerron joskus toisten, sillä eihän kaikkea saa paljastaa.Valvottiin aika myöhään torstaina ja perjantaina oli täysi tosi päästä ylös kymmeneltä aamulla, sillä meidän piti lähteä shoppailemaan. Käytiin Deviantissa ja rakastuin yhteen huppariin. Meinasin ensin ottaa koon XXL, mutta Pinja rupesi sanomaan, että oonko mää ihan varma tuosta koosta. Nauroin ja päädyin ottamaan S:n. Se koko S oli iso, mutta ei se haittaa, koska tykkään löysistä paidoista.
Ostin myös Essille semmosen punasen shokkivärin. Se oli vaikeaa, sillä siellä oli neljä punaista shokkiväriä, josta piti valita yksi.


.

Unohin kännykän Ylivieskaan kärkkäiselle ja joku ihana ihminen oli onneksi tuonut sen infoon. Kiitos siis sille ihanalle ihmiselle, joka pelasti mun kännykän!
Perjantaina Taru lähti ja lähetettiin sille lentosuukkoja ja huudettiin "Me rakastetaan sua" lauseita. Kuinka ollakkaan Smarketista tuli justiin keski-ikäinen mies, joka luuli, että me annettiin sille niitä lentosuukkoja. Lähdettiin äkkiä juoksemaan pois ja törmäsin autoon. Se ei onneksi mennyt rikki.Mentiin kirjastoon ja katsoin ihmeissäni, kun Pinja pellehti patjojen kanssa nuorisotilassa. No, sehän on tietysti normaalia Pinjaa, mutta muistutin sille, että kirjastotädit näkee valvontakameroista mitä se tekee patjojen kanssa.
Illalla mentiin Pinjan kanssa saunaan, koska meillä oli tylsää ja pullonpyöritys kysymykset oli jo aikalailla kysytty ja tehtävät oli tätä luokkaa: "Hae mulle cocista"...
Saatiin se sauna päälle ja minä kaaduin suihkussa ja taisin rikkoa jonkun verhon. Sitten me suunniteltiin kuinka Ilta-Sanomiin tulee juttu: "Kaksi hullua nuorta rakastunutta tyttöä kuoli traagisen rauhallisesti Toholammilla."
Saunan jälkeen tajusin, että meiän vaatteet jäi kämpille (saunaan piti mennä ulkokautta ja naapureiden ohi) ja lisäksi otin vahingossa Pinjalle käsipyyhkeen.
No, jouduin hakea Pinjalle kämpiltä normaali kokoisen pyyhkeen. Mulla oli se pyyhe vain päällä ja justiin minun tuttu meni siitä ohi.
Selvittiin kuitenkin kämpille.Lauantai meni siinä puuhaillessa, jutellessa, dataillessa, laulaessa ja piirrellessä.
Sunnuntaina juostiin Siwaan T-paidat päällä. Tai no, Pinjalla oli T-paita ja mulla huppari. Kun meiän piti lähteä halattiin siellä ikuisuus haleja ja itkettiin ikävää ja hoettiin lausetta: "Mää rakastan sua," koko ajan. Ihmiset vähän katsoi meitä, mutta ihan sama.

Kotiintulo oli aika surullista ja mulla on nyt jo ikävä ihmisiä, jotka vietti meiän kanssa viikonloppua <3Ja tähän näin viikonlopun biisit:

"Sä oot mun ainoiain, vierelläs on ihana, halin sua aina vaan!"

"Mutta ilman sinua, hukun öihiin sekaviin ja ilman sinua, niin, ilman sinua olen puolitiessä helvettiin." 

"Sä oot se mihin loppuu kohtuus, mistä alkaa hulluus, järjetön rakkaus!

"Sinä teet minut hulluksi. Hulluksi rakkaudesta. Haluan tuntea sinut lähelläni, haluan tuntea kosketuksesi. En pysty sanomaan sanoja, jotka haluan, koska olen hulluna sinuun. Hulluna rakkauteemme."

6 kommenttia: