tiistai 21. elokuuta 2012

New blog


Niinhän tässä kävi, että vahingossa sain tänne tehtyä blogin, kun tämä oli ensin monta viikkoa valittanut virheellistä otsikkoarvoa, vaikka noin miljoonaa otsikkoa olin koittanut. Nyt kun selitin petsien yhteisöön mitä tämä blogger oli sanonut, kun rekisteröidyn tänne ja mistä syystä tänne bloggeriin en voi tehdä. Unohdin sitten mitä tämä valitti silloin ja yritin tehdä uudestaan blogin. Tälläkertaa blogin luonti onnistuikin. Tosin olin juuri tehnyt uuden blogin vuodatukseen, joka alkoi myöhemmin sekoilla. Nyt yritän saada tätä joten kuten valmiiksi. Postauksia kirjoitan myöhemmin, kun blogi on valmistautunut. Lisäilen postauksia myös enemmän edellisestä blogista.

2 kommenttia:

  1. Millä ihmeellä sait viimein otsikon läpi? kolmatta päivää yritän eikä hyväksy mitään yritelmiä.. ilmoittaa aina tuon saman -virheellinen otsikkoarvo-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin valitti kauan aikaa sitä, mutta kokeilin eri päivinä ja sitten viimein hyväksy. Mun mielestä siinä meni kuitenkin pari viikkoa ennen kun lopetti valittamaan virheellistä otsikkoarvoa.

      Poista