maanantai 7. lokakuuta 2013

Kokkolan pentunäyttely & pentuilua

Nyt se on sitten ohi! Kauan ootettu Kokkolan pentunäyttely.Oli ihan mahtava kokemus olla kehässä. Jännitti ihan hirmuisesti, mutta kehässä onneksi se katos. Tulokseksi tuli PEK1 ilman KP:ta. VÄhän jäi harmittamaan, ettei sitä KP:ta tullut, mutta syy selvisi pian. Oon trimmannut Diinua väärin, jotta moka oli mun. No, aloitteleva ei voi tehä aina oikein. Takakorkeudesta siis moititittiin. Innolla ootan, että pääsen trimmaamaan tuota oikein! Ja innolla ootan myös Jyväskylä KV:ta. Menin ilmoittamaan itseni myös junnuihiin, jotta nyt peukut pystyyn, ettei aikataulut mene päällekkäin.
Diinun arvostelu:
Arvostelu:
6kk hyväntyyppinen narttup. Oikeat pään linjat. Loiva otsapenger ja pää voisi olla kauttaaltaan pidempilinjainen. Hyvä kaula. Vielä pehmeyttä selässä ja tänään hieman takakorkea Etuasenteinen lapa. Muuten ok kulmaukset. Hyvä hännän kiinnitys. Kevyet luusto. Hyvät käpälät Karkeus karvassa. Vapaat liikkeet.

Pakko tähän väliin sanoa, että päätin mennä marraskuussa tettiin Vantaan mainostoimistoon. VIikosta tulee jotain niin parasta, kun olen menossa Pinjalle siksi aikaa.

Käytiin tänään Adan, Nutun & Diinun kanssa Kannuksen raviradalla. Oli tosi mukavaa ja koirat oli ihan mahtavia. Oon niin ylpeä Diinusta, kun sain siihen kontaktia, vaikka ohitettiin valkoinen haukkuva koira. Se osaa kävellä nykyään niin hienosti hihnassa, vaikkei paljoa olla sitä harjoiteltu! Ihan mahtava tyttö!
Treenailtiin myös tokoa ja toi on niin hieno konkari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti