lauantai 14. syyskuuta 2013

Mätsärit ja lyhyitä kuulumisia

Tajusin tänään, että Kokkolan pentunäyttelyyn on enää kolme viikkoa! Kolme lyhyttä viikkoa ja mulla on koira, joka pelkää kehässä isoja koiria. Apua. Kolmet mätsärit takana eikä minkäänlaista edistystä. Kyllä se pistää miettimään onkohan vika missä. EHkä koulutan Diinua väärin tai sitten sillä vain kestää oppia. Veikkaan jälkimmäistä kuitenkin.
Onhan tuossa aikaa treenata kolme viikkoa, mutta yksiäkään mätsäreitä ei oo tulollaan. Jännittää kyllä huimasti miten neiti siellä menee.

Mutta mitäs mulle kuuluu? Hyvää. Tosi hyvää. Sain nimittäin juuri iltatöitä. Samoin syyslomaksi.Ihan mahtavaa päästä takasin Mirjamin tuvalle eikä tarvinnut odottaa vuotta. Rakastan ylikaiken tuota paikkaa ja tykkään olla vanhusten kanssa tekemisissä. Vaikka media-ala kutsuu nyt niin ei koskaan tiiä mitä tulevaisuus näyttää. Ehkäpä mää vielä opiskelen lähihoitajaksi. Ainakin kakkosvaihtoehdoksi laitan lähihoitaja koulun. Saa sitten nähä pääsenkö jompaan kumpaan. Jos en niin sitten kennelkymppi kutsuu. Jotta tulevaisuus ei kyllä enää stressaa juuri ollenkaan. Kyllä kaikki järjestyy aikanaan.

Käytiinpäs tänään mätsärissä. Ilmotin itseni junior handlereihiin, pieniin koiriin ja pentuihiin. Kuuki junnuihiin ja pieniin, Diinu pentuihiin.
Jännityksellä ootin, että meneekö kehät päällekkäin ja päällekkäinhän ne meni. Onneksi sain siirrettyä kehiä ja ehin kaikkiin kehiin.
Kuukin kanssa oltiin JH4:siä & PUN2:a. Diinun kanssa päästiin jatkoon ja pentuja taisi yhteensä olla 30, jotta tosi ylpeä oon neidistä. Tosin se juoksi jonkun pienen rodun takana tosi hyvin, mutta kun piti juosta sakemannin perässä neiti meni ihan paniikkiin eikä suostunut juoksemaan.
Mua niin harmittaa, kun se pelkää toisia koiria. Välillä tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin ja sanoa: "Ei se tästä harrastuksesta edes tykkää, kun se pelkää niin kauheasti". Mutta pakko olla sitkeä. Kyllä se varmasti vielä oppii, ettei kehässä tarvitse pelätä.

Pitää vielä tähän loppuun sanoa, että Diinu on saanut lisää kokoa! Neiti jo 42cm! Toivottavasti ne kolme centtiä tulisi ainakin.

Fiilis kappale: http://www.youtube.com/watch?list=RD02TCkhfD7-fXQ&v=yobB1FVRWy0
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti